MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Kaupungit kasvavat ja yhä useampi muuttaa urbaaniin ympäristöön, jossa yhteys luontoon usein heikkenee. Kaikki ansaitsevat palan luontoa kotiinsa ja sen idean pohjalta syntyi Urban Roots, kotimainen viherkasvien verkkokauppa, josta voi tilata kasvit suoraan kotiinsa.

Viherkasvit tekevät meille hyvää. Ne puhdistavat huoneilmaa, vähentävät väsymystä ja stressiä sekä parantavat keskittymiskykyä ja mielialaa. Lisäksi kasvit ovat kaunis ja kestävä vaihtoehto sisustuksessa.

Kasvien parissa touhuaminen on rentouttavaa ja hauskaa, varsinkin niiden kasvua ja kehitystä seuratessa. Haluammekin tarjota ihmisille onnistumisen tunteita ja vihreämmän sekä onnellisemman kodin kasvien avulla.

Kasvit tarvitsevat valoa. Veden rinnalla valo on kasvien kasvun edellytys, ja ilman valoa kasvit kuolevat. Lue miksi kasvit tarvitsevat valoa ja opi kuinka paljon ja minkälaista valoa kasvisi kaipaavat kukoistaakseen.
Viherkasvien kastelu voi tuntua haastavalta, varsinkin oikean määrän ja rytmin löytäminen. Siksi olemme keränneet tärkeimmät vinkkimme, jotta kastelusta tulisi hieman helpompaa!
Kasvien hoito voi ajoittain tuntua vaikealta.Siksi olemme koonneet sinulle 7 parasta vinkkiämme helpottamaan sinun ja kasvisi yhteistä elämää. Nappaa vinkit talteen ja aloita vihreämpi elämä!

Etsi verkkokaupastamme