Usein kysyttyä

Kasvit paketoidaan huolellisesti kierrätettävillä pakkausmateriaaleilla niin, että paketti on mahdollisimman tiivis. Näin vältytään turhilta, kasviin kohdistuvilta vaurioilta. Kehotamme sinua noutamaan pakettisi mahdollisimman pian paketin saavuttua valittuun noutopisteeseen ja avaamaan paketin heti tämän jälkeen.

Jos kasvi huolellisesta paketoinnista huolimatta saapuu sinulle vahingoittuneena, valokuvaa sekä tuote että paketti ja ole mahdollisimman pian yhteydessä meihin asiakaspalvelu@urbanroots.fi. Huomaa, että kasvit ovat tuoretuotteita, eikä tuoretuotteilla ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Kaikilla kasveillamme on 7 päivän tyytyväisyystakuu.

Avaa paketti viipymättä ja tarkista kasvin kunto. Poista mahdolliset irronneet lehdet ja kokeile mullan kosteus. Jos multa tuntuu kuivahkolta, anna kasville hieman vettä. Muistathan, että kasvisi on elävä tuote, jolla saattaa mennä hetki palautua ja totutella uuteen kotiinsa kuljetuksen jälkeen.

Ole ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostilla asiakaspalvelu@urbanroots.fi, mahdollisimman nopeasti. Tilaukset käsitellään pääsääntöisesti saman päivän aikana tai seuraavana päivänä, mutta teemme parhaamme, jotta toiveesi huomioidaan.

Hae tuotteita ja kokoelmia